Trouwfotograaf Limburg – Maar liefst 4 Awards

Trouwfotograaf Limburg – Maar liefst 4 Awards

In een woord…Wauw! Niet 1, niet 2, niet 3 maar liefst 4 Wedisson Awards heb ik mogen winnen. Sinds een aantal jaar doe ik mee aan nationale & internationale fotowedstrijden voor professionele trouwfotografen. Zo heb ik eerder een nominatie voor de Bruidsfoto en Film Award (BFFA) mogen ontvangen in de categorie ‘Getting Ready’. The Masters of Benelux Wedding Award hebben mij al eerder beloond met verschillende Awards. Maar nu mag ik als trouwfotograaf uit Limburg maar liefst 4 Awards toevoegen aan mijn collectie Awards van Wedisson. Wedisson is een internationale wedstrijd voor professionele trouwfotografen en het totaal aantal door mij gewonnen awards staat inmiddels op 11.

Natuurlijk zijn tevreden bruidsparen het allerbelangrijkste voor mij, dat is waar ik het voor doen. Maar een Award winnen is een extra bekroning op je werk als trouwfotograaf. Een bekroning op je professionaliteit, creativiteit & vakmanschap.

Nieuwsgierig geworden na al mijn gewonnen Awards… https://ontwikkeling2.orangegorilla.nl/portfolios/awardwinning/