Trouwfotograaf in Venlo

Trouwfotograaf in Venlo

In de ochtendgloren de voorbereidingen treffen om vervolgens te vertrekken naar het huis van het aanstaande bruidspaar. In de ochtend fotografeer ik de voorbereidingen en de eerste ontmoeting van de dag tussen de bruid & bruidegom.

Met een tochtje met de huifkar door heel Venlo wordt de wagen langzaam maar zeker volgeladen. Een voor een worden de familieleden en vrienden van het bruidspaar opgehaald.

Voor mij als fotograaf betekende dit rennen, vallen, opstaan en weer doorgaan, om de mooiste foto’s van de dag te schieten.
Nadat het gezelschap compleet is, hebben we zeer typisch Venlose plekjes aangedaan, waarbij het Wilhelminapark toch een bijzonder plekje is voor bijzondere foto’s.

Herm & Debbie, een bijzonder bruidspaar, frivool, passie, vrolijk en spontaan gaan gelukkig heel makkelijk met de camera om. Heel natuurlijk en heel makkelijk….een genot voor mij.

De rit gaat verder naar het stadhuis van Venlo voor de trouwceremonie, en naar de Martinuskerk voor de plechtige voltrekking. Twee prachtige locaties voor een eveneens prachtig bruidspaar. Heerlijk wandelend in het zonnetje, door Venlo naar de Hapasbar waar het net gehuwde bruidspaar toost op een gelukkig samenzijn. Nog even een foto bewerken op locatie, voor de bedank kaart, en weer gereed voor de laatste foto’s. Het aansnijden van de bruidstaart.

Moe maar voldaan laat ik het bruidspaar achter voor nog een prachtig feest.