Trouwfotograaf in het stadhuis van Venlo

Trouwfotograaf in het stadhuis van Venlo

Als trouwfotograaf hou ik van bruiloften met een persoonlijk tintje. Iets wat bij het bruidspaar past, iets wat eigen is. En bij Jos & Jolijn was dat zeker het geval. De trouwdag begon bij hen thuis in Velden, en het was meteen al prachtig. In de tuin stond een smetteloze witte stretsch-tent al te wachten op wat komen gaat. Boven aan de trap verschijnt Jolijn, terwijl onder Jos met de kinderen, familie en vrienden vol verwachting wacht. Wauw! wauw! wauw!
Ondertussen is de oudste brandweerwagen van Venlo gearriveerd, een cabrio natuurlijk, want geheel in stijl zullen zij zich naar het stadhuis in Venlo begeven. Jos is namelijk zelf bij de brandweer. Met loeiende sirenes vertrekt het bruidspaar.

‘Gracefulness she walks in Beauty’ een andere beschrijving kan ik niet geven voor de elegante wijze waarop Jolijn de trouwzaal binnen treedt. Het wordt een mooie persoonlijke huwelijksceremonie, vol met liefde. Af en toe wordt er geschaterd van het lachen en je voelt de liefde in de lucht hangen. Na het ja-woord zijn ze dan eindelijk in de echt verbonden.

Buiten wacht hen een verrassing. Het gehele korps van de Brandweer van Venlo is uitgerukt naar het stadhuisplein om hen te eren met een erehaag. Gaaf! Na een korte borrel bij Café Central, keren ze in hun brandweerwagen weer terug naar Velden.

In de eigen tuin zal het diner en het feest plaatsvinden. Voor Jos en Jolijn geen poespas met een bruidsreportage maar gewoon genieten van hun huwelijksdag. Hoe lekker kan het zijn om met familie en vrienden te genieten van een heerlijk diner. Lemongrass uit Kessel weet een heerlijk diner te bereiden op locatie. Na het diner worden de gasten verwelkomt om vervolgens te gaan feesten. De hele tent gaat uit z’n dak.


Jos & Jolijn tof dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn. Het was adembenemend!