Huwelijksfotograaf in Roermond

Huwelijksfotograaf in  Roermond

Trouwen in het pittoreske kerkje van Asselt bij Swalmen. Maarten & Marijn, een ontzettend mooi, stijlvol en bijzonder bruidspaar. Wat een gave dag…

Een bijzondere trouwdag. ’s Morgens vroeg al samen met de bruid op stap naar de kapster in Roermond.wassen, knippen, föhnen en noem maar op, alles voor een stralende dag. Na de ‘first-look’ op weg naar Asselt bij Swalmen, en de regen valt met bakken uit de lucht. Niet echt lekker weer om rondom bij het rozenkerkje de bruidsreportage te maken. Dan toch maar pastoor vragen of we binnen in het rozenkerkje wat foto’s mogen maken. God sta ons bij…. In het rozenkerkje lekker spelen met de sfeer.

Na alle do’s and don’ts and don’ts and don’ts van pastoor voor mij als fotograaf tijdens de huwelijksceremonie in de kerk nog even snel wat foto’s buiten maken met het bruidspaar. Ondanks alle don’ts was het een prachtige ceremonie in dit mooie kerkje. Felicitaties en de toost volgden in Kasteeltje Hattem in Roermond. Evenals een gaaf, heel gaaf feest. Inmiddels helemaal verliefd op de openingsdans van de bruidegom met zijn roze sokken. I love it!

Maarten & Marijn, bedankt dat ik jullie dag in beeld mocht brengen.