Trouwfotograaf Limburg – Kasteel de Keverberg in Kessel

Trouwfotograaf Limburg – Kasteel de Keverberg in Kessel

Trouwfotograaf Limburg

Kasteel de Keverberg in Kessel, het blijft een prachtige locatie om te trouwen. Nog niet zo heel lang geleden een ruïne en nu een van de mooiste trouwlocaties uit de omgeving. En kasteel de Keverberg was eveneens het decor van de prachtige bruiloft van Bram & Linda. Beide lid van handbalvereniging Bevo uit Panningen en elkaar daar ook leren kennen. Oftewel een prachtige locatie om als trouwfotograaf uit Limburg aan de slag te gaan.
De dag begon zoals gewoonlijk bij de bruid….het klaarmaken voor de trouwdag. In het begin lekker rustig met Linda, haar beste vriendin, de visagiste en ik met mijn camera, maar het eindigde met de hele kamer vol familie en vrienden terwijl Linda nog omgetoverd werd tot een prachtige bruid.

 

First Look

En dan komt Bram in een oude kever de straat in rijden. Tijd voor de zogenaamde ‘First Look’ altijd een heerlijk moment, zijn we in de buurt wat gave foto’s gaan maken voor de bruidsreportage totdat Kasteel de Kevererg opdoemde in de verte. Eindelijk was het groet moment daar, eindelijk de huwelijksceremonie. Heerlijk buiten in het zonnetje omringd door familie en vrienden gaven Bram & Linda elkaar het ja-woord.

 

 

Knaller van een trouwfeest

Aangezien de meeste sketches op een bruiloft dodelijk saai zijn, was ik nog niet heel hoopvol gestemd voor de sketch die zou volgen door de vrienden van Bram & Linda. Maar eerlijk is eerlijk, deze sketch was gaaf, lachen, gieren en brullen.Het echte spektakel moest toen nog beginnen….namelijk hun feest. Wat een knaller van een feest. Vanaf de eerste minuut stond de dansvloer vol, maar dan echt bomvol. Geen doorkomen aan met mijn camera 🙂 I love it!

 

Bram & Linda tof dat ik jullie trouwdag nog vastleggen.