Trouwfotograaf Brabant – de Hazelhof in Rijsbergen

Trouwfotograaf Brabant – de Hazelhof in Rijsbergen

Trouwfotograaf Brabant

De Hazelhof in Rijsbergen, ik was er nog nooit geweest maar wat een toffe locatie. Prachtig licht, vleugje nostalgie maar vooral sfeervol. Het is niet heel groot maar prachtig voor een intieme bruiloft. Binnen valt het licht prachtig door het glazen dak. Gelukkig is het vandaag geen 35 graden want dan is het onder het glazen dak niet om uit te houden. De tuin is groot en erg mooi, met een boomgaard, knusse hoekjes. Als kers op de taart staat er in de tuin een kleine keet. Voor vandaag een idyllisch plekje waar de bruidegom zich klaarmaakt voor de trouwdag.

De Hazelhof in Rijsbergen

Op deze prachtige plek gaan vandaag Sven en Priscilla trouwen. Een te gekke bruiloft met een een super bruidspaar. Wat een heerlijke mensen zijn Sven & Priscilla. Ik prijs me gelukkig dat ik hun bruiloft mag gaan vastleggen. Het beloofd een intieme bruiloft te worden helemaal passend bij Sven & Priscilla. Af en toe een beetje gek dus. I love it.

Mijn trouwdag begint in het van der valk hotel in Gilze. Dit betekent voor mij dat ik maar een paar kamers verder hoef te gaan om de bruid te treffen. Ik ben namelijk als gisteren naar hetzelfde hotel gekomen om op de trouwdag zelf niet uiterst vroeg te hoeven vertrekken of in de file te belanden. Priscilla gaat zich in het hotel klaarmaken voor haar trouwdag in het bijzijn van haar moeder en wat vriendinnen. Gezellig knus met z’n allen op de hotelkamer.
Daarna vertrek ik naar de Hazelhof in Rijsbergen om het klaarmaken voor de trouwdag van Sven vast te leggen. Zoals al gezegd in die idylische kleine keet.

 

Toffe Bruiloft…

Vanaf dat moment wordt het een echt toffe bruiloft. Intiem, met prachtige emoties en gek. De trouwceremonie vindt binnen plaats en het is al meteen een plaatje. Het is bewolkt en dus heerlijk om onder het glazen dak deze ceremonie vast te leggen. Na de ceremonie breekt het zonnetje door en kunnen we genieten van de prachtige tuin buiten.
Sven & Priscilla waren geweldig om een trouwreportage mee te schieten. Een en al liefde waarbij ze voorla oog hadden voor elkaar. Liefde vastleggen….het is zo mooi. En alles kon, niets was te gek.

 

Na het diner volgt de feestavond met een klein gezelschap maar het dak gaat eraf. Deels buiten bij zonsondergang rondom het kampvuur, deels binnen voor een knaller van een feest. De openingsdans is prachtig intiem. Love, love en nog meer liefde. Het feest is te gek. Het kan ook niet anders dan met zo’n gek en te gek bruidspaar.

 

Sven & Priscilla, thanks dat ik jullie bruiloft mocht vastleggen. Het was gaaf, heel gaaf!