Trouwen in de heide van Drenthe

Trouwen in de heide van Drenthe

Exloo in Drenthe, de provincie van de weidse heide en het wonderbaarlijk natuurschoon…

Trouwen in Drenthe waar ik als Limburgse fotograaf heen mag. Gaaf. Natuurlijk de bruid komt uit Limburg namelijk Panningen, en de bruidegom uit Drenthe, maar toch. ik keek al lange tijd uit naar deze bruiloft.

Een andere omgeving prikkelt de creativiteit en het eerste wat er bij mij opkomt bij Drenthe is hei, hei, hei en schapen. De dag begint ontspannen in Stadskaneel bij het ouderlijk huis van de bruidegom alwaar het huwelijk ook zal plaatsvinden.

Nadat Nick & Sjors zijn omgetoverd in een prachtig bruidspaar gaan we dan eindelijk de hei opzoeken. een prachtig heideveld welke in deze periode ook nog net in bloei staat. Lucky me! De bruidsreportage tussen de heidevelden gaat gaaf worden, ik weet het meteen.Nadat  we de heide achter ons gelaten hebben volgt de huwelijksceremonie in een prachtig decor. een prive-tuin. Meertje voorzien van huwelijksbootje, gasten relax zittend op kleden in het gras en een vlonder voor de ceremonie. Gaaf, Tof! Na het ja-woord wordt de dag gevolgd met toosten en feesten….en een feestje was het.

Nick & Sjors dank dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn.