Sparkling wedding – 5 trouwprofessionals onder één dak

Sparkling wedding – 5 trouwprofessionals onder één dak

Sparkling Wedding, 5 trouwexperts onder één dak. In het prachtige kastelendorp Baarlo vind je dit unieke concept voor iedereen die gaat trouwen. Een plek om jullie te laten inspireren en adviseren door de trouwexperts van Sparkling Wedding.

Bij Engels Bruidsmode kunnen jullie terecht voor een sprankelende collectie bruidsjurken. Engels bruidsmode staat voor perfectie, service en kwaliteit. In de trouwringen-lounge van Silvrants Edelsmid kunnen jullie terecht voor een van de vele merken trouwringen. Maar ook voor unieke handgesmede trouwringen zijn jullie hier aan het juiste adres. Fidelis Weddings is gespecialiseerd in het organiseren van unieke bruiloften én voor het maken van onvergetelijke ceremonies als trouwambtenaar! HIP kappers & Beauty, voor de perfecte look voor jouw droombruiloft vinden. HIP Kappers zal jullie laten stralen op de mooiste dag van je leven. Ivar Fotografie voor magische & Liefdevolle trouwfotografie. Top 3 International Wedding Photographer of the Year!

Engels bruidsmode – www.engelsbruidsmode.nl
Silvrants Edelsmid – www.silvrants.nl
Fidelis Weddings – www.fidelisweddings.nl
Hip kappers – www.hip-kappers.nl
Ivar fotografie – www.ivarjanssen.nl

Naast deze 5 trouwexperts zijn ook andere trouwprofessionals aangesloten bij Sparkling Wedding. Dit is dus dé plek om van jullie bruiloft een unieke droombruiloft te maken.

Neem gerust een kijkje op: www.sparklingwedding.nl