Bruidsfotograaf Limburg – Wedisson Award

Bruidsfotograaf Limburg – Wedisson Award

Ivar Fotografie, dé bruidsfotograaf uit Limburg, heeft opnieuw maar liefst twee internationale Wedisson Awards gewonnen. En dat vind ik tof, heel tof. Natuurlijk schiet ik deze stoere foto’s in eerste instantie voor mijn lieve bruidsparen. Iedere keer opnieuw wil ik weer tof, stoere foto’s maken….creatief, onderscheidend en voorla liefdevol. Echter soms is een foto zo gaaf dat ik ze instuur. En hoe tof is het dan om een award te mogen ontvangen. Op moment dat een gerespecteerde internationale jury jouw foto onderscheidend vind om hem een award toe te kennen…dan is dat gaaf!

Bij de trouwfoto van Niels & Lizette, had ik het idee, om het te laten lijken of dat de trouwjurk doorliep in water. Met een flinke dosis creativiteit is dit gelukt en een erg gave plaat geworden. De andere trouwfoto, van Frank & Jenny is gewoon in spectaculaire groepsfoto. Geschoten in de tuin van Domani in Venlo.

Al met al ben ik heel blij met deze nieuwe awards.