Ik wil een groene en gezonde aarde doorgeven

Ik wil een groene en gezonde aarde doorgeven

Ivar fotografie wil bewust zijn ecologische footprint verkleinen, het minimaliseren van de impact op het milieu.
Want als trouwfotograaf kom ik veel in de natuur om prachtige bruidsreportages te maken. Echter ben ik me erg bewust van de ecologische footprint welke ik door mijn bedrijf achterlaat. Of het nu gaat over de energie die ik gebruik, het papier voor de mooie trouwalbums waarvoor bomen gekapt worden of het rijden met de auto. Omdat ik een groene en gezonde aarde wil doorgeven ben ik reeds geruime tijd steeds bewuster mijn bedrijf op dit vlak vorm aan het geven. Zo liggen er op ons dak zonnepanelen zodat ik de meest groene stroom die ik me kan voorstellen gebruik. Vorig jaar heb ik bewust de keuze gemaakt voor een elektrische auto.

Daarnaast steun ik met mijn bedrijf een tweetal goede doelen op dit vlak. Allereerst steunt Ivar fotografie het Wereld Natuur Fonds. Daarnaast heb ik besloten om voor iedere bruiloft die ik fotografeer een boom te laten planten door ‘Trees for all’ om zodoende de CO2 te compenseren en een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat.
Sinds de start van dit voornemen een tijdje geleden zijn er inmiddels alweer 10 bomen geplant, well me stiekem toch een goed gevoel geeft.