Een verwachtingsvol 2022

Een verwachtingsvol 2022

Het nieuwe jaar is pas net begonnen en ik kijk al reikhalzend uit naar al die toffe bruiloften de gepland staan. Inmiddels staan er al meer dan 20 bruiloften in mijn agenda. Sommige uitgesteld vanwege corona, andere gewoon helemaal nieuw. De eerste bruiloft van 2022, is al aanstonds, namelijk in februari en daarna wordt het alleen maar meer. Net zo als ieder jaar zijn mei, juni en september weer de drukste trouwmaanden. Logisch natuurlijk want de kans op mooi weer is in deze maanden wat groter dan de rest van het jaar. En de echte zomermaanden laten altijd een dipje zien.

Maar na twee rustige jaren wat betreft bruiloften, kijk ik wel weer uit naar een ‘normaal’ jaar met veel bruiloften. Waarom?…gewoon omdat iedere bruiloft weer zo tof is. Iedere bruiloft is uniek, of het nu bij Kasteel de Haar in Utrecht is, of bij een bruidspaar thuis in Tegelen, iedere bruiloft is anders en dat maakt het zo gaaf. Iedere keer is het weer alert, scherp en creatief zijn om de mooiste beelden uit een trouwdag te halen. Het onvoorspelbare maakt het enerzijds moeilijk maar anderzijds houdt het je scherp. Want de ene keer heb je een prachtige locatie met fantastisch licht, en de andere keer is de omgeving minder florissant en het licht bagger. En telkens weer wil je unieke, gave en mooie foto’s afleveren aan het bruidspaar.

Die spanning, die uitdaging maakt het fotograferen van bruiloften zo tof. Op naar een jaar met weer nieuwe toffe beelden, lieve bruidsparen en mooie trouwlocaties. #zinin