Bruidsfotografie in Venlo

Bruidsfotografie in Venlo

In de vroege ochtend vertrek ik richting Blerick, naar het huis van de bruid en bruidegom. Eerste missie, het vastleggen van de styliste en kapster in actie bij de bruid.

Nadat de bruidegom in een oude VW bus de bruid thuis is komen ophalen vertrekken we in de VW bus naar de binnenstad van Venlo. Met een ruime planning maken we op verschillende plaatsen in de binnenstad de bruidsreportage. Anders en creatief…

De trouwceremonie vind plaats in het prachtige stadhuis van Venlo, met bijbehorende balkon-scene. Een vrolijke huwelijksvoltrekking met een even vrolijk, open en gezellig bruidspaar.
In D’Heeren van Baerlo, gelegen in Baarlo, moet het diner en feest plaats gaan vinden. Als alle gasten gearriveerd zijn in D’Heeren van Baerlo, arriveert het bruidspaar vanuit de andere kant, Steyl…met het veerpond. Alleen het bruidspaar staand op het veerpond, dat is nog eens een binnenkomer op je eigen feest.

Een stijlvol diner volgt, waarna het spetterende feest van start gaat. Laat in de avond ben ik ontzettend moe van 12 uur geconcentreerd zijn op steeds weer die bijzondere momenten.