Bruidsfotograaf Limburg – Galerie de Hoeve in Venlo

Bruidsfotograaf Limburg – Galerie de Hoeve in Venlo

 

Bruidsfotograaf Limburg

Het is midzomer en inmiddels heb ik als bruidsfotograaf uit Limburg alweer zo’n 18 bruiloften gefotografeerd dit jaar. We zijn dus over de helft, want er staan dit jaar maar liefst 28 bruiloften om te fotograferen. Maar vandaag mag ik als bruidsfotograaf aan de slag in Venlo. Mijn geboorteplaats en de stad die ik oh zo goed ken. We starten op de Deken van oppersingel in Venlo bij Bas & Esther thuis. Zoals te verwachten is de bruid thuis en is het wachten op de bruidegom, maar lang laat Bas niet op zich wachten. Vergezeld door hun twee zoons staat Bas op de stoep bij Esther.

Galerie de Hoeve

Vandaag staat er geen traditionele bruidsreportage op het programma. Bas & Esther willen vooral genieten van elkaar en hun familie en vrienden. En eigenlijk de gehele bruiloft vind dan ook plaats bij Galerie de Hoeve in Venlo. Het blijft jammer van de lichte motregen, maar het mag de pret niet drukken. Bij Galerie de Hoeve zal er eerst getrouwd gaan worden. Bas & ester geven elkaar het Ja-woord in de prachtige tuin van Galerie de Hoeve. Het is en blijft bijzonder om te trouwen in de buitenlucht. De tuin van galerie de Hoeve is er uitermate geschikt voor. De huwelijksceremonie is intiem en vooral heel persoonlijk. Met een persoonlijk woordje van de vrienden van Bas & Esther gericht aan het aanstaande bruidspaar. Maar het meest bijzonder is wel wanneer de oudste zoon van Bas & Esther het woord neemt. Totaal onverwacht voor het bruidspaar en daarmee ook een hele mooie verrassing!


Dorst!

Na de huwelijksvoltrekking volgt de taart & toost waarna het feest geleidelijk verder gaat. Het bruidspaar mag alle felicitaties in ontvangst nemen, er wordt bijgepraat, gelachen en genoten. Na het diner barst het feest dan echt los. De binnenplaats van Galerie de Hoeve is omgetoverd in een gave feestlocatie. Star DJ uit Kronenberg voorziet de tent van de mooiste kleuren en de gaafste muziek. En dan staat Dorst! er voor de ware cocktail belevenis. En een belevenis is het met Dorst! Jerrold van Dorst! gooit met de cocktails, shakers en flessen of het een lieve lust is. De gasten lijken er in ieder geval ook dorst van te krijgen gezien de lange rij gegadigden bij de cocktailbar. Tof!

Bedankt…

Na de openingsdans gaat het feest met een en al Limburgse gezelligheid, bijkletsen en dansen gemoedelijk verder. Als bruidsfotograaf uit Limburg voel ik me hier helemaal op mijn gemak. Wat een trouwfeest. Het is Tof, Gaaf & uitzinnig! Bas & Eshter, bedankt en gaaf dat ik deelgenoot mocht zijn van jullie bruiloft.