A Real Authentic Barn Wedding

A Real Authentic Barn Wedding

De grote wens van Frans is uitgekomen…A real authentic Barn Wedding. Wauw wat een gave bruiloft op een Boerderij in Baarlo.

Bij het krieken van de dag ben ik onderweg naar Frans de bruidegom. Een kort ritje want Frans & Inge wonen net als ik in het prachtige Limburgse Baarlo. Ik begin deze dag met het in beeld brengen van Frans wanneer hij zich klaarmaakt voor zijn grote dag. Daarna rij ik de straat uit naar Inge, bij haar is inmiddels de kapster al begonnen.

Hoeve Braamhorst in Baarlo is op dat moment al omgetoverd in de sferen voor een prachtige ‘Barn Wedding’. De schuur ziet er schitterend uit voor de ceremonie, berkenhouten prieeltje met een dromenvanger, wanden aangekleed, veldbloemen en noem maar op. Frans & Inge hebben de hele styling zelf bedacht, gemaakt en ingericht. Wauw, wauw, wauw….bijzonder gaaf!

 

 

De trouwceremonie is dan ook prachtig. Mooie woorden, persoonlijk in een prachtig decor. Na de ceremonie en felicitaties mag ik met het bruidspaar wat gave platen gaan maken. Ik heb Frans & Inge letterlijk in de wolken gezet, maar ook de oudste varkensstal van de familie verdiende een plek in de bruidsreportage.

Na de kerkelijke ceremonie en het diner is het tijd voor de knaller van de dag.  De oude kapschuur is omgetoverd tot een open feestschuur compleet met houten whiskey-bar. Een een feest is het geworden.De feestavond wordt geopend door Frans & Inge met een knaller van een openingsdans…en daarna is het alleen maar beter geworden.

 

 

Frans & Inge, tof dat ik jullie trouwdag van zo dichtbij mocht meemaken.